• Hajóbérlés
  • Vitorlás tanfolyam
  • Csapatépítés
  • Sétahajózás
Previous Next

Nyári vitorlás tábor gyerekeknek

Foglalkozások, programok a tábor idején

A tábor során minden nap egy kis sporttal kezdünk (úszás, futás, csapatjáték, gimnasztika).
A vitorlás programok keretein belül elméleti és gyakorlati oktatást tartunk. Minden nap, először a parton ismerkedtek a hajózással kapcsolatos fontos tudnivalókkal, majd az elméleti oktatást követően hajóba ültök, hogy gyakorlatban is kipróbálhassátok magatokat.
Miután megismerkedtek a hajók részeivel, működési elvével, a vízen már az irányításáé a fő szerep. Megtanulod megállapítani, honnan fúj a szél, és hogy kell a szél és irány ismeretében vitorlát állítani, hogy célba érjél.
Játékos keretek között, védett területen lehetőségetek van kipróbálni, milyen, amikor felborul egy hajó, megtanulod, hogyan kell visszaállítani. Így már a szabad vízen sem érhet meglepetés. Izgalmas, kalandos feladatok várnak, melyek fejlesztik érzékeidet, állóképességedet, és egy csapattá kovácsol társaiddal.

A parti és vízi oktatás befejeztével további játékprogramok várják a résztvevőket (társasjáték, strand, tollas, vitorlás acivity stb.

Ha az időjárás nem kedvezne a vitorlázáshoz, kalandpark látogatással, kirándulással és további játékokkal töltjük el az időt.

A maximum 15 fős táborainkban tapasztalt oktatók és segítőik felügyelnek a gyerekek biztonságára. A vízen az oktató motorcsónakkal követi és irányítja a kis kapitányokat. A gyerekek Optimist, Laser, és Laser Pico hajókkal tanulnak.

Étkezés

Az napi háromszori étkezést a helyi szálló étterme biztosítja (reggeli, ebéd, vacsora) igény szerint speciális étrendet figyelembe véve.

Szállás

Az egész napos izgalmakat, a szálló 4-6-8 fős emeletes ágyas szobáiban pihenhetik ki a gyerekek.

A tábor ideje alatt lehetőség van bejárásra is, ebben az esetben a szállásköltség a tábori díjból levonásra kerül (3200 Ft/fő/éj).

Részvételi díj:

Bentlakással: 75.500 Ft, mely magában foglalja a szállás, étkezés, és valamennyi fent említett program díját.

Bejárással: 62.700 Ft, mely magában foglalja az étkezés, és valamennyi fent említett program díját.

 

Elérhetőségek

Telefonszám:
06/30 910-7610
Üzenjen online>>

Facebook oldal

Balatoni időjárás

Tihanyi hajóbérlésVitorlás tanfolyam tihanyonVitorlás bérlés a Skipperyacht-tólVitorlás tanfolyam Balaton hullámain