• Sétahajózás
  • Hajóbérlés
  • Csapatépítés
  • Vitorlás tanfolyam
Previous Next

Sétahajózás

Sétahajózásaink során átélheted a Balaton közismert szeszélyességét. Az önfeledt szórakozás garantált.

A csendesen fodrozódó hullámok, netán a tökéletesen sima víztükör a családias hangulatú vagy romantikus vitorlázás legideálisabb kísérői. Egy kis lubickolásra is megállhatunk. Ne felejtsd otthon a napkrémet!

Aki pedig egy vérpezsdítő kalandra vágyik, annak bátran ajánljuk a zúgó szelet, és a nagy hullámokat.

És, ha az ég este legalább olyan felhőtlen, mint a jókedv, egy csodálatos naplementével megkoronázható a nap.

Árlista

 

Ajándékkártya

Lepd meg valami igazán különlegessel szerettedet, barátodat, kollégádat, vagy saját magad! Ajándékozz élményt, mely örök emlékké válik!

Az ajándékkártya birtokosa akár önállóan, akár másokkal megosztva felejthetetlen pillanatokat élhet meg vitorlásaink fedélzetén.

Családoknak, baráti társaságoknak

El tudsz képzelni jobb kikapcsolódást, minthogy családi, baráti társaságoddal egy forró nyári napon fürdőzéssel egybekötött vitorlázáson vegyél részt? Itt nem csak szép környezet, de vidám, jókedvű emberek vesznek körül. Ide mindenki kikapcsolódni jön.

 

Egy pazar ajándékkal lepnéd meg, akit szeretsz? Válaszd a sétahajózást!

sétahajózásSzeretnéd megajándékozni kedvesedet, barátodat, családtagodat egy igazán eredeti meglepetéssel? Nincs is jobb ajándék egy felejthetetlen élménynél! A sétahajózás már régóta a bakancslistátokon szerepel? Itt az ideje, hogy valóra is váltsátok ezt a pontot a listán! Segítünk, hogy mindannyian jól érezzétek magatokat, miközben felfedezhetitek a balatoni programoknak egy egészen új arcát!

A sétahajózás a Balatonon, vitorlás kishajón történik, természetesen tapasztalt hajóskapitány vezetésével. Nektek csupán annyi a dolgotok, hogy élvezitek a ringatózást, belefeledkeztek a víz és a panoráma csodás látványába. A naplementét se hagyjátok ki, hiszen egyedülálló élmény, minden egyes alkalommal!

Külön párok számára is kínálunk 2 órás romantikus sétahajózást az elmaradhatatlan naplementével körítve, ahol meghitt környezetben ünnepelhetnek egymás társaságában, ajándék pezsgővel. Ha valami igazán különlegesre vágytok, ne hagyjátok ki a lehetőséget és vásároljatok ajándékutalványt sétahajózáshoz! A honlapunkon közzétett elérhetőségeink egyikén érdeklődjetek bizalommal a részletekről!

 

Elérhetőségek

Telefonszám:
06/30 910-7610
Üzenjen online>>

Facebook oldal

Balatoni időjárás

Tihanyi hajóbérlésVitorlás tanfolyam tihanyonVitorlás bérlés a Skipperyacht-tólVitorlás tanfolyam Balaton hullámain